Father-corruptionist: funny jokes about a greedy priest - For three | Diesel Show | HUMOR ICTV - 😁YumorTV
Home / автоприколы / Father-corruptionist: funny jokes about a greedy priest – For three | Diesel Show | HUMOR ICTV



New joke DIESEL SHOW about the priest:
Waiting for a new season for three 2017? Wait with the best jokes of your favorite series from the creators of the Diesel Show!

Subscribe and do not miss new releases of the Diesel show:

Many viewers really liked the scene from On Three about how the priest at the service station asked auto mechanics to repair his car. By mistake, many took her for a scene from the Diesel Show! Fans are also delighted with the scenes where the priest solves problems at customs and at school. But the funniest jokes about the priest – how the priests made a tour to Las Vegas. Watch all the funniest jokes of 2017 – in the best collections of jokes from The Threes and the Diesel Show!

Air Date: Oct 2, 2017

For three persons –
DIZEL-Morning –
Traveling country –
Men's club –
————————————————– ——————————–
HUMOR ICTV on FB –
HUMOR ICTV in Telegram:
Twitter ICTV –
ICTV ONLINE

source

Поделиться ссылкой:

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote
Ошибка

Comments

0 comments

thoughts on “Father-corruptionist: funny jokes about a greedy priest – For three | Diesel Show | HUMOR ICTV

  1. Викинги викинги викинги мои братья и сёстры если кто-то из нас отходит от нашей Веры от христианской он сам выбирает куда ему идти в Рай или в ад вера-1 возлюби ближнего своего Помоги ближнему своему не обмани ближнего своего по нации Поверь мне Если я себе пенсий которые это делают они сами выбирают куда им идти йобурге не дали поставить храм земли мало отсюдова до Дальнего Востока на земле нужно удобрение пойдёте на удобрение не понимаю о чём Говорите Мы русские завоевали Весь земной шарик Мы русские только Америку не брали мы не врём Не наговаривай и готова всегда умереть нам всё равно мы сами решим куда нам идти не трогайте нашу веру вам Путин дал который ни под одну из заповедей не подходит иноверец в Китае развалили все мечети в банановой Республике все мечети развалили в Индии все мечети развалили не нужна такая Вера Викинги мои братья и сёстры призывали на Русь Рюрика править Русью переписали бояре Пётр I из ничтожного Одну треть население России Чем занимается и Путин все пойдёте на удобрение морозе не царя убили вместе с семьёй а боярина мрази вы мрази мрази

  2. Эти насмешки над священниками выйдут боком. Над родителями и святыней не глумятся А потом раком болеют и начинают приходить в себя.

>
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites

Log In

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Яндекс.Метрика